Skip to main content

Kunder

Torp-IT’s konsept er at du fokuserer på din bedrift og dennes verdiskapning. Torp-IT tar seg av drift av lokaler, datanett, sentralbord, resepsjon osv.

AF Gruppen er et av Norges ledende entreprenør- og industrikonsern med virksomhet innen anlegg, bygg, eiendom, offshore, energi- og miljøteknologi.

Brødrene Dahl AS arbeider innenfor kundesegmentene VVS, VA, industri, marine, olje & gass, vannkraft og samferdsel.

Christensen Eiendom er et av Drammens eldste eiendomsselskap med lang erfaring innen eiendomsdrift.

EM Teknikk Energi tilbyr rådgivende ingeniører innen sanitær-, varme-, brannsluknings-, varmepumpe-, komfortkjøle-, og luftbehandlingsanlegg.

Hafslund er Norges største nettselskap, størst innenfor strømsalg og en stor produsent av fornybar energi fra vannkraft og fjernvarme. Konsernet er det femte største i Norden innenfor strømsalg og har produsert fornybar energi fra vannkraft i mer enn 100 år.

RSA Bil er en av Norges største bilforhandlere med 11 bilforhandlere landet over. RSA Bil er forhandler av Suzuki, Fiat, Alfa Romeo, Jeep og Isuzu.

Rælingen kommune ligger sentralt i Akershus fylke med ca. 17 100 innbyggere. Det er kort vei til Lillestrøm, Oslo og Gardermoen.

Lillestrøm kommune ligger sentralt i Akershus fylke mellom Gardermoen og Oslo. Kommunen har i mange år vært i sterk utvikling med byen Lillestrøm som et lokalt, regionalt og nasjonalt møtested.

Skien Boligbyggelag er en betydelig aktør innenfor eiendomsmegling og omsetter ca. 500 boliger i året. Meglertjenester tilbys medlemmene til konkurransedyktige priser.

Skjervøy kommune er en øykommune i Troms fylke med ca. 2900 innbyggere. Kommunen er en en typisk fiskerikommune hvor sjømatproduksjon og servicenæringen rundt dette er hovedfundamentet for aktiviteten i samfunnet.

Statkraft Varme er fjernvarmevirksomheten i Statkraft. Statkraft Varme har drevet med energigjenvinning og fjernvarme siden 1982, og har i dag over 130 ansatte i Norge og Sverige.

Strømmen Storsenter er Norges største kjøpesenter med 200 butikker og tilknyttede virksomheter. Totalt er det 2 100 parkeringsplasser tilknyttet senteret, hvorav 65 plasser er regulert for ekspressparkering.

Thon Hotels er en del av Olav Thon Gruppen. Thon Hotels har 66 hoteller i Norge og 1 i Sverige.

Oslobygg KF er et kommunalt foretak i Oslo kommune, som har som oppgave å utvikle, bygge, drifte og forvalte skolebyggene i Oslo. Foretaket er Oslos største eiendomsforvalter med nærmere 1,4 millioner m2 fordelt på 177 skoler og 750 bygninger. Cirka 85 000 elever og 13 000 ansatte bruker daglig Undervisningsbyggs lokaler.